Industriehekwerk en industriepoorten | THO B.V.

Bent u op zoek naar een industriepoort of industriehekwerk om op een professionele manier uw terrein af te sluiten voor onbevoegden? Dan bent u bij de Twentse Hekwerken Onderneming aan het juiste adres! Onze industriepoorten bewijzen al jarenlang haar degelijkheid en het is zelfs mogelijk om een industriepoort op maat te laten maken dat elektrisch bedienbaar is. Onze industriehekwerken en industriepoorten worden allen op maat gemaakt en zijn van topkwaliteit. Met een hekwerk van de Twentse Hekwerken Onderneming bent u verzekerd van betrouwbare beveiliging met professionele afrastering voor uw terrein.

Op maat gemaakte industriehekwerken en industriepoorten

Een industriehekwerk of industriepoort om uw terrein af te schermen is een goede oplossing ter voorkoming van vandalisme en diefstal. Bescherm uw terrein met ons industriehekwerk gemaakt van het sterkste materiaal, om topkwaliteit te leveren. Wij maken gaasafrastering, paneelhekwerk en spijlenhekwerk op maat, dat zorgt ervoor dat uw terrein professioneel beveiligd is en er professioneel uitziet. De hekwerken die de Twentse Hekwerken Onderneming maakt, zijn stuk voor stuk vakwerk!

Met de industriepoorten die wij leveren kunt u erop rekenen dat uw bedrijf goed is afgeschermd. Wij leveren draaipoorten en schuifpoorten die volledig worden aangepast aan uw wensen. Het is o.a. mogelijk om schuifpoort op rails of vrijdragend te bestellen bij de Twentse Hekwerken Onderneming. Alle industriehekwerken en industriepoorten die wij leveren worden volledig aangepast aan uw wensen en behoeften. Tevens is het mogelijk om de industriepoorten elektrisch bedienbaar te maken, onze industriepoorten worden aangepast voor vrachtwagens en kunnen worden voorzien van toegangscontrolesystemen.

De Twentse Hekwerken Onderneming, al jarenlang professionele hekwerken

Naast onze industriehekwerken of industriepoorten is het ook mogelijk om bij ons paneelhekwerk, schuifpoorten of elektrische sierpoorten op maat te laten maken. Bij de Twentse Hekwerken Onderneming worden er op maat gemaakte duurzame en professionele hekwerken ontworpen en geplaatst. Dit doen wij al 3 generaties lang, om onze bijzondere hekwerken te leveren van hoge kwaliteit met een gepaste prijs. Wellicht bent u naast industriehekwerken ook geïnteresseerd in elektrische poorten of balkonhekwerk, dan bieden wij ook daarvoor de juiste kennis in het vakmanschap. Ons personeel heeft diverse certificaten om u te voorzien van deskundig advies voor het op maat maken van industriehekwerken, industriepoorten of sierpoorten. Mocht u met ons contact op willen nemen dan kunt u de Twentse Hekwerken Onderneming telefonisch bereiken op 053-4303016 of een mail sturen naar info@thobv.nl.

  • Industriëel hekwerk
  • Industriëel hekwerk Twentse Hekwerken Onderneming
  • Industriëel hekwerk
  • Industriëel spijlenhekwerk
  • Industriëel hekwerk parkeerplaats
  • Industriëel hekwerk Twentse Hekwerken Onderneming
  • Industriëel hekwerk huis