Hekwerk en poorten voor hondenuitlaatplaatsen

Voor honden is het prettig om een territorium te hebben waarin ze zich vrij kunnen bewegen, ook wel een hondenuitlaatplaats genoemd. Hier kunnen honden hun energie kwijt, spelen met andere honden maar voorkomt voornamelijk dat de hond niet zomaar de weg oprent. Met speciaal hekwerk voor een hondenuitlaatplaats zorgt de Twentse Hekwerken Onderneming ervoor dat uw hond vrij kan rennen binnen een omheining. Wij maken en plaatsen ijzersterk hekwerk met het nodige vakmanschap, speciaal gemaakt voor hondenuitlaatplaatsen. Ons ijzersterke afrastering geeft honden een veilige uitlaatplaatplaats en voorkomt overlast bij omwonenden.

Afrastering voor hondenuitlaatplaatsen door de Twentse Hekwerken Onderneming

Het hekwerk van de Twentse Hekwerken Onderneming voor een hondenuitlaatplaats wordt voorzien van een poort. Zo kunnen honden veilig worden losgelaten in deze hondenuitlaatplaats. Omdat dit hekwerk voor een hondenuitlaatplaats vaak geplaatst wordt op een grasveld, wordt het geleverd in de groene RAL-kleur 6009. De poorten die we leveren zijn in twee maten beschikbaar: een enkele draaipoort (zelfsluitend) van 1 meter breed, of een dubbele draaipoort van 3 meter breed. Met een dubbele draaipoort van 3 meter breed, kan het gras binnen in de uitlaatplaats ook nog worden gemaaid. De enkele draaipoort is zelfsluitend zodat de honden op de hondenuitlaatplaats niet via een opengelaten poort kunnen ontsnappen. Neem gerust contact met ons op om te zien wat de verdere mogelijkheden van onze hekwerken en poorten zijn voor een hondenuitlaatplaats.

Op maat gemaakte hekwerken bij THO van topkwaliteit

Voor hekwerken en poorten voor hondenuitlaatplaatsen bent u bij de Twentse Hekwerken Onderneming aan het juiste adres, maar wij hebben ook vele andere soorten hekwerken verkrijgbaar. De hekwerken van THO zijn van uitstekende kwaliteit en worden stuk voor stuk op maat gemaakt, zodat we altijd kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Mocht u vragen hebben over een paneelhekwerk of over andere hekwerken, kunt u gerust contact opnemen met ons en wij staan u graag te woord. Telefonisch zijn wij te bereiken op 053-4303016 of u kunt ons bezoeken op onze 5000m2 locatie in Enschede om samen te sparren over ideeën.

  • Slagboom met rode reflectoren

Da dieser Zaun in den meisten Fällen auf einer Wiese errichtet wird, wird er in einer grünen Farbe RAL 6009 geliefert.

Um den Rasen auf der Freilauffläche mähen zu können, wird im Zaun ein zweiflügliges Drehtor eingebaut.

Mit einem einflügligen, 100 cm breiten Drehtor wird ein bequemer Eingang kreiert.

Das Tor ist selbst schließend, so dass die Hunde die Freilauffläche nicht unbemerkt durch ein offen stehendes Tor verlassen können.