Tuinhekken en tuinpoorten van THO

Bent u op zoek naar een mooie tuinpoort of een tuinhek voor het afsluiten van uw tuin? Bij de Twentse Hekwerken Onderneming vindt u altijd de juiste tuinpoort die helemaal past bij de stijl van uw woning. Wij hebben een ruim assortiment tuinhekken en tuinpoorten die u op maat kunt laten maken, geheel in eigen stijl. Ons assortiment tuinhekken en de bijbehorende accessoires, zoals tuinpalen en bevestigingsmateriaal, zorgen ervoor dat u altijd een tuinhek vindt dat past bij uw woning. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij u absolute kwaliteit, onze hekwerken zijn zowel toe te passen voor tuinpoorten als balustrades rond balkons.

Tuinhekken voor het behouden van een prachtige tuin

Voor het beschermen van spelende kinderen of om uw tuin mooi te behouden, is een tuinhek of tuinpoort een slimme keuze. De Twentse Hekwerken Onderneming zorgt voor solide paneelhekwerken en hekwerken van gaas, op maat gemaakt voor u. Deze hekwerken fabriceren we zelf en monteren bij u op de gewenste locatie. Onze hekwerken en afrasteringen maken wij in allerlei diverse maten en kleuren, daarbij kunt u kiezen voor verscheidene extra’s om het naar wens af te maken. Hierbij kunt u denken aan een bovenbuis voor extra stevigheid van een tuinhek of tuinpoort, of juist prikkeldraad voor ongewenst bezoek op uw terrein. Allemaal gebouwd en gemonteerd door de hekwerkvakman. Voor optimale bescherming om uw tuin, kiest u voor een passende draaipoort van THO, want een tuinhek is pas écht veilig als uw tuinpoort dat ook is.

Bent u geïnteresseerd in een tuinhek of tuinpoort van de Twentse Hekwerken Onderneming, neem dan vandaag nog contact op met ons. Telefonisch zijn wij te bereiken op 053-4303016 of stuur een mail naar info@thobv.nl. Ons personeel heeft diverse certificaten om u te voorzien van vakkundig advies voor het op maat maken van tuinhekken of tuinpoorten.

  • Zwart tuinhek met deur
  • Zwart hekwerk als omheining
  • Zwart hekwerk
  • Zwart hekwerken met 2 deuren in de tuin
  • Zwart spijlenhekwerk om de tuin
  • Zwarte poort met deur in de tuin
  • Houten tuindeur verticale planken
  • Zwart tuinhek met houten deur