Automatische poorten en toegangscontrolesystemen

Met een professioneel systeem stapt u nooit uit om de poort te openen, en beslist u wie op uw terrein komt.

U opent gemakkelijk de opritpoort met een automatische poort van de Twentse Hekwerken Onderneming. Met een druk op de knop rijdt u verder zonder uit te hoeven stappen. Alle draai- en schuifpoorten kunnen we elektrisch bedienbaar maken.

Met een audio/video intercom melden bezoekers zich aan de poort, zonder dat u die handmatig opent. U ziet of hoort wie er voor de poort staan, en u beslist of u ze binnenlaat. Een veilige en gemakkelijke oplossing voor lange opritten, en om ongewenst bezoek buiten te houden. Ook voor bedrijven en instellingen zijn automatische poorten en toegangscontrolesystemen een slimme oplossing. Bezoekers, medewerkers en toeleveranciers komen met een toegangscontrolesysteem gecontroleerd en veilig het terrein op.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf als het gaat om hekwerken en veiligheid. Kijk voor meer informatie hierover op www.veilighekwerk.nl en www.hekmerk.nl.

Samenwerking met Maribri

Voor de automatisering van onze automatische poorten en toegangscontrolesystemen werken wij samen met Maribri, professional in automatisering van draaipoorten, schuifhekken en toegangscontrole.

www.maribri.eu