Paneelafrastering - Paneelhekwerk

Uw huis, erfgoed of bedrijventerrein beveiligen zonder het gevoel te hebben dat u opgesloten zit? Kies dan voor een solide paneelhekwerk.

Door de eenvoudige en transparante constructie zorgt een gedegen paneelafrastering voor een sluitend geheel. Door het stevige en robuuste materiaal is deze vorm van staafmathekwerk zeer veilig. De panelen zijn voorzien van een overklimbeveiliging waardoor het inbraakvertragend werkt. Naast een veiligheidsfunctie is dit hekwerk ook uitermate geschikt om te gebruiken als groeiwand voor klimplanten. Ideaal dus als omheining voor uw tuin! Het dubbelstaafmathekwerk wordt thermisch verzinkt en de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. U komt deze vorm van afscheiding ook veel tegen bij kinderdagverblijven, scholen en sportvelden. De Twentse Hekwerken Onderneming levert hekwerken in alle soorten, kleuren en maten. De paneelafrastering is verkrijgbaar in hoogtes van 60 tot 243 cm en te coaten in elke gewenste RAL-kleur.

Onze paneelafrastering:

De paneelafrastering is verkrijgbaar in hoogtes van 60 tot 243 cm en te coaten in elke gewenste RAL-kleur.


Type 1600:

  • Staanders van profielbuis 60 x 40 mm. inclusief fundatie, of van buis ō 60 mm. voorzien van een fundatieplaat. H.o.h. 250 cm.
  • De gaaspanelen zijn van gepuntlaste draden, verticaal ō 6 mm. en horizontaal een dubbele draad van ō 8 mm.
  • Maaswijdte is 50 x 200 mm. oppervlakte behandeling bestaat uit het thermisch verzinken NEN ISO 1461.
  • Coaten is mogelijk in elke gewenste RAL-kleur.

De paneelafrastering is leverbaar in hoogtes van 60/243 cm.