Hekwerken en poorten op maat gemaakt in Enschede

Voor het ontwerpen en plaatsen van industriehekwerken, gaashekwerken of sierpoorten rondom Enschede in Overijssel bent u bij THO aan het juiste adres! Sinds 1963 is de Twentse Hekwerken Onderneming een bekend begrip in de regio. Bij de Twentse Hekwerken Onderneming is er zeker sprake van vakmanschap, hoge kwaliteit hekwerken en poorten ontworpen door onze eigen medewerkers voor de juiste prijs. THO is gevestigd aan de Twekkeler Es te Enschede, hier hebben we een ruime werkplek ter beschikking van 5000m2 en ontwerpen wij professionele hekwerken die u kunt plaatsen in het mooie Enschede.

Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs

Ons aanbod is enorm divers, alle opdrachten worden naar eigen hand ontworpen om zo specifiek mogelijk onze klanten in Enschede van dienst te kunnen zijn. THO heeft diverse grote opdrachten mogen uitvoeren en werkt veelal samen met andere Twentse aannemers voor het opleveren van gaasafrastering, rondom bouwplaatsen in heel Nederland. Uw hekwerk is dus zeker een lokaal product, van uitstekende kwaliteit voor een gepaste prijs waar u jarenlang profijt van zult hebben.

Voor een prachtig hekwerk op maat gemaakt in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres. Onze projecten worden vooraf uitgebreid besproken en er wordt een bijzondere sierpoort ontworpen dat past bij uw gewenste situatie in Enschede. THO staat bekend in Enschede en omgeving om de strakke afwerking, goede service en een prachtig eindresultaat. Al ruim 50 jaar verzorgd THO voor diverse klanten in Enschede in Overijssel en omgeving voor op maat gemaakte hekwerken, sierpoorten en gaasafrastering. Neem vrijblijvend contact met ons op om te weten wat wij voor u kunnen betekenen!

Ontwerpen en plaatsen van professionele hekwerken in Enschede

Voor mooi, duurzaam en professioneel geplaatst hekwerk is de Twentse Hekwerken Onderneming de uitstekende partner in Enschede en omgeving! Wij zorgen voor sterke afrastering die past bij uw persoonlijke voorkeuren en gewenste situatie in Enschede in Overijssel. Onze klanten bevinden zich in Enschede, de omgeving van Twente en in heel Nederland. Bel 053-4303016 voor het inplannen van een gesprek voor hekwerken en poorten zoals u dat voor ogen heeft. Elk hekwerk maken wij op maat en plaatsen wij zoals u dat voor ogen heeft, wij halen het maximale eruit om uw wens te vervullen voor een prachtig hekwerk in Enschede.