Industriehekwerken op maat gemaakt in Hengelo

Voor het ontwerpen en plaatsen van industriehekwerken, gaashekwerken of sierpoorten rondom Hengelo in Overijssel bent u bij THO aan het juiste adres! Sinds 1963 is de Twentse Hekwerken Onderneming een bekend begrip in de regio. Bij de Twentse Hekwerken Onderneming is er zeker sprake van vakmanschap, hoge kwaliteit hekwerken en poorten ontworpen door 15 medewerkers voor de juiste prijs. THO is gevestigd aan de Twekkeler Es te Enschede, hier hebben we een ruime werkplek ter beschikking van 5000m2. Hier ontwerpen wij professionele hekwerken die u ook kunt plaatsen in Hengelo.

Uw duurzame partner in hekwerken en elektrische sierpoorten

Ons aanbod is enorm divers, alle opdrachten worden naar eigen hand ontworpen om zo specifiek mogelijk onze klanten in Hengelo in Overijssel van dienst te kunnen zijn. THO heeft diverse grote opdrachten mogen uitvoeren en werkt veelal samen met andere Twentse aannemers voor het opleveren van gaas-afrastering, rondom bouwplaatsen in heel Nederland. Voor een prachtig hekwerk op maat gemaakt in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres. Onze projecten worden vooraf uitgebreid besproken en er wordt een bijzonder hekwerk ontworpen dat past bij uw gewenste situatie in Hengelo. THO staat bekend in Hengelo en omgeving om de strakke afwerking, goede service en een prachtig resultaat. Al ruim 50 jaar verzorgd THO voor diverse klanten in Hengelo in Overijssel en omgeving voor op maat gemaakte hekwerken, sierpoorten en gaasafrastering. Neem vrijblijvend contact met ons op om te weten wat wij voor u kunnen betekenen

Hekwerken en poorten in Hengelo en omgeving

Voor mooi, duurzaam en professioneel geplaatst hekwerk is de Twentse Hekwerken Onderneming de uitstekende partner! Wij zorgen voor sterke afrastering die past bij uw persoonlijke voorkeuren en gewenste situatie in Hengelo in Overijssel. Wij staan voor u klaar om u van dienst te zijn voor een oriënterend gesprek of een nieuw hekwerk te mogen plaatsen! Onze klanten bevinden zich in Hengelo, de omgeving van Twente en in heel Nederland. Bel 053-4303016 voor het inplannen van een gesprek voor hekwerken en poorten zoals u dat voor ogen heeft.