Veilig genieten op het balkon met een balkonhekwerk

Voor het bieden van het juiste hekwerk heeft de Twentse Hekwerken Onderneming diverse oplossingen. Zo ook voor een balkonhekwerk, dit is een stevige omheining van uw balkon. Het belangrijkste is dat een balkonhekwerk zorgt voor veiligheid en kindvriendelijke gebouwd is. Een balkonhekwerk van THO voldoet dat ook aan alle veiligheidsnormen, wij hebben balkonhekwerken van hoge kwaliteit en met langdurige garantie. Wij maken balkonhekwerk zoals u dat wilt, passend bij uw woning of bedrijfspand. Dat kan zijn met sierkrullen, sierspijlen of juist een strak en modern design. De Twentse Hekwerken Onderneming ontwerpt, maakt en plaatst uw nieuwe balkonhekwerk met vakmanschap en voor een zeer gepaste prijs.

  • Balkonhekwerk

    Balkonhekwerk special

  • Balkonhekwerk

    Balkonhekwerk verticale lamellen

Hoogwaardige kwaliteit bij hekwerken

Balkonhekwerken zijn nodig voor de veiligheid, daarom leveren wij een veilige en tevens passende oplossing voor uw aanvraag. Naast balkonhekwerken op maat, leveren wij nog diverse andere hekwerken voor zowel bedrijven als particulier. Bent u op zoek zijn naar een draaipoort, sierpoort of gaashekwerk dan bent u de Twentse Hekwerken Onderneming zeker op de juiste plek. Wij kunnen alle hekwerken elektrische bedienbaar maken volgens het veiligheidskeurmerk en te voorzien van diverse toegangscontrolesystemen. Bij ons worden alle hekwerken op maat gemaakt, om te voldoen aan uw wensen en behoeften. Al onze opdrachten voldoen aan de Europese regels, wetten en veiligheidsnormen omtrent hekwerk en poorten. Wij hebben als één van de eerste het hekmerk keurmerk mogen ontvangen, deze staat garant voor specialistische vakkennis, hoogwaardige kwaliteit en professionele dienstverlening rondom de aanschaf van uw hekwerk.

Divers aanbod aan hekwerken en omheining

Indien u op zoek bent naar een mooi, duurzaam en professioneel geplaatst hekwerk is de Twentse Hekwerken Onderneming de uitstekende partner! Wij zorgen voor volledige afwerking bij het plaatsen van een hekwerk, die gemaakt is op basis van uw persoonlijke voorkeuren en situatie. Naast balkonhekwerken biedt de Twentse Hekwerken Onderneming nog vele andere hekwerken om op maat te maken. Wij leveren o.a. ook sierhekwerken en sierpoorten die naar wens elektrisch bedienbaar worden gemaakt, of voorzien van audio of video intercomsystemen. Kijk voor meer informatie over extra veiligheid bij poortautomatisering en toegangscontrolesystemen of neem contact met ons op! Telefonisch zijn wij te bereiken op 053-4303016 of u kunt ons bezoeken op onze locatie ter grootte van 5000m2 in Enschede.