Sierhekwerk op maat gemaakt

Sierhekwerken kennen een eeuwenoude traditie van vakmanschap, zo ook bij de Twentse Hekwerken Onderneming. Deze traditie houden wij dan ook graag in stand met smeed- en gietwerk van vroeger in combinatie met de productiemethoden van nu. Sierhekwerken kunt u op maat laten maken door onze specialisten, die zorgen dat dit hekwerk voldoet aan uw wensen en behoeften. Een sierhekwerk maakt uw tuin af en is daarnaast een sfeervolle omheining voor uw tuin. Sierhekken van Twentse Hekwerken Onderneming zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een langdurige garantie. Al drie generaties lang verzorgen wij voor bedrijven en particulieren diverse soorten hekwerken. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij de Twentse Hekwerken Onderneming om al jarenlang een uitstekende service te bieden!

 • Sierhekwerk in uw tuin

  Type Monaco

 • Sierpoorten voor uw oprit

  Dubbele sier draaipoort, ondergronds aangedreven

 • Sierpoort horizontale balken zwart

  Dubbele draaipoort met horizontale liggers ondergronds aangedreven

 • Sierpoort voor uw oprit

  Dubbele sier draaipoort model: Monaco/Klok

 • Sierpoort met gouden details

  Dubbele antieke sier draaipoort

 • Strakke zwarte sierpoort

  Sierhekwerk met bijbehorende schuifpoort op rail

 • Sierpoort zwart

  Dubbele draaipoort ondergronds aangedreven

 • Sierpoort Twentse Hekwerken Onderneming

  Sierhekwerk van Hespen profiel

 • Sierpoort zwart strak met deur

  Dubbele draaipoort verticale lamellen

 • Zwarte sierpoort met spijlen

  Sierschuifpoort elektrisch bediend

 • Sierpoort zwarte spijlen

  Dubbele draaipoort Hespen profiel ondergronds aangedreven

 • Sierpoort zwart robuust

  Dubbele draaipoort met massief eiken kollommen ondergronds aangedreven

Jarenlang een sierhekwerk tuin door Twents vakmanschap

De Twentse Hekwerken Onderneming kiest altijd voor een duurzame oplossing en biedt daarom hoge kwaliteit van hekwerken dat jarenlang mee zal gaan. Sierhekwerken worden na een goed overleg met u, op maat gemaakt zoals u voor ogen heeft. Dit heeft als voordeel dat wij álles op maat maken en niet met losse elementen werken, maar met elementen die over de totale lengte of breedte van een hekwerk worden gemonteerd. Dit maakt het ook mogelijk om elk sierhekwerk exact naar uw wensen én de situatie aan te passen.

Bij de Twente Hekwerken Onderneming leveren wij sierhekken van uitstekende kwaliteit met een passende prijskwaliteitsverhouding. Elk sierhekwerk is een aanvulling op uw woning of bedrijfspand en zal jarenlang zonder problemen functioneren. Naast sierhekwerken beschikken wij ook over bijpassende sierpoorten. Deze sierpoorten kunnen naar wens elektrisch bedienbaar worden ingesteld. Ze kunnen ook worden voorzien van audio of video intercomsystemen. Alle hekwerken en poorten worden compleet aangepast aan uw wensen en behoeften.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor prachtige sierhekken

Een sierhekwerk moet passen bij een mooi ingerichte tuin, hier draagt de Twentse Hekwerken Onderneming zorg voor. Elk hekwerk van de Twentse Hekwerken Onderneming maken wij op maat en deze plaatsen wij precies zoals u het voor ogen heeft. Hekwerken van klassiek tot modern, hoog of laag, ieder hekwerk zullen wij het maximale uithalen om uw wens te vervullen. Ons HEKMERK-certificaat bevestigd dat wij beschikken over specialistische vakkennis, hoogwaardige kwaliteit en professionele dienstverlening rondom de aanschaf van hekwerk en poorten. Wilt u meer weten over onze sierhekken en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 053-4303016 of mailen via: info@thobv.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder en geven u deskundig advies over de sierhekwerken.