Tuinhekken op maat gemaakt voor uw tuin

Bent u op zoek naar een mooi tuinhek voor het netjes afsluiten van uw tuin? Bij de Twentse Hekwerken Onderneming vindt u áltijd het juiste tuinhek die helemaal past bij de stijl van uw woning en tuin. Wij hebben een compleet assortiment tuinhekken die u op maat kunt laten maken, geheel in eigen stijl. Een tuinhek zorgt voor privacy, maar biedt daarnaast ook bescherming tegen dieren of indringers. Waardoor uw tuin niet ongewenst aangetast zal worden en hierdoor langer mooi zal blijven.

Ons assortiment tuinhekken en de bijbehorende accessoires, zoals tuinpalen en bevestigingsmaterialen, zorgen ervoor dat u altijd een tuinhek vindt dat past bij uw woning. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij u absolute kwaliteit, onze hekwerken zijn zowel toe te passen voor tuinpoorten als balustrades rond balkons.

 • Zwart tuinhek met deur

  Type 320

 • Zwart hekwerk

  Type 1600:

  • Staanders van profielbuis 60 x 40 mm. inclusief fundatie, of van buis Ø 60 mm. voorzien van een fundatieplaat. H.o.h. 250 cm.
  • De gaaspanelen zijn van gepuntlaste draden, verticaal Ø 6 mm. en horizontaal een dubbele draad van Ø 8 mm.
  • Maaswijdte is 50 x 200 mm. oppervlakte behandeling bestaat uit het thermisch verzinken NEN ISO 1461.
  • Coaten is mogelijk in elke gewenste RAL-kleur.
 • Zwart spijlenhekwerk om de tuin

  Sierhekwerk massieve liggers en spijlen

Behouden van een prachtige tuin met de tuinhekken van THO

Voor het beschermen van spelende kinderen of om uw tuin mooi te behouden, is een tuinhek een slimme keuze. De Twentse Hekwerken Onderneming zorgt voor solide paneelhekwerken en hekwerken van gaas, op maat gemaakt voor u. Deze hekwerken fabriceren we zelf en monteren we bij u op de gewenste locatie. Onze hekwerken en afrasteringen maken wij in allerlei diverse maten en kleuren, daarbij kunt u kiezen voor verscheidene extra’s om het naar wens af te maken. Hierbij kunt u denken aan een bovenbuis voor extra stevigheid van een tuinhek, of juist prikkeldraad voor ongewenst bezoek op uw terrein. Allemaal gebouwd en gemonteerd door de hekwerkvakman. Voor optimale bescherming om uw tuin, kiest u voor een passende draaipoort van THO, want een tuinhek is pas écht veilig als uw tuinpoort dat ook is.