Sierhekwerken op maat gemaakt

Sierpoorten en hekwerken kennen een eeuwenoude traditie van vakmanschap, zo ook bij de Twentse Hekwerken Onderneming. Deze traditie houden wij dan ook graag in stand met smeed- en gietwerk van vroeger in combinatie met productiemethoden van nu. Sierhekwerken kunt u op maat laten maken door onze specialisten die zorgen dat dit hekwerk voldoet aan uw wensen en behoeften. Een sierhekwerk maakt uw tuin af en is daarnaast een sfeervolle omheining voor uw tuin. Sierhekwerken van THO zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een langdurige garantie. Al 3 generaties lang verzorgen wij voor bedrijven en particulieren diverse soorten hekwerken. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij de Twentse Hekwerken Onderneming om al jarenlang uitstekende service te bieden.

Familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken en omheiningen

THO is gevestigd aan de Twekkeler Es te Enschede, hier hebben we een ruime werkplek ter beschikking van 5000m2. Het aanbod van THO is enorm divers, allereerst werkt THO zowel B2B en B2C. Alle opdrachten worden naar eigen hand ontworpen om zo specifiek mogelijk onze klanten van dienst te kunnen zijn. THO heeft diverse grote opdrachten mogen uitvoeren en werkt veelal samen met andere Twentse aannemers voor het opleveren van gaas-afrastering, rondom bouwplaatsen in heel Nederland. THO heeft o.a. een bijzonder hekwerk langs de vistrap in de IJssel bij Doesburg gemaakt, waarvan het hekwerk bijna transparant is. Daarnaast staat het langste werk van THO, een 2,5 kilometer lang hekwerk, langs de stroomleiding van afvalverwerker Twence naar zoutfabriek Nouryon.

De projecten van THO worden vooraf uitgebreid besproken en er wordt een bijzonder hekwerk ontworpen dat past bij de omgeving. Dit kan van klassiek tot heel modern worden ontworpen en wordt uitgevoerd door de medewerkers van de Twentse Hekwerken Onderneming. De opdrachten van THO gaan voor 30% uit naar sierhekwerken voor particulieren en de overige 70% komt van gemeenten en bedrijven. THO gaat zeker met de tijd mee en werkt met duurzaam materiaal, waar dit is te gebruiken voor diverse opdrachten. Al ruim 25 jaar maakt THO gebruik van paneelafrasteringen, met paneelafrasteringen is er minder onderhoud nodig en dit gaat jarenlang mee!

Uw duurzame partner in hekwerken en elektrische sierpoorten

Voor mooi, duurzaam en professioneel geplaatst hekwerk is de Twentse Hekwerken Onderneming de uitstekende partner! Wij zorgen voor sterke afrastering die past bij uw persoonlijke voorkeuren en situatie. Tevens zijn wij VCA gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse hekwerken Industrie en als één van de eerste hekwerkbedrijven het hekmerk certificaat mogen ontvangen. Dit is een keurmerk dat garandeert dat ons hekwerk veilig en van uitstekende kwaliteit is, maar ook dat wij als organisatie aan strenge Europese eisen voldoen. Wij staan voor u klaar om u van dienst te zijn voor een oriënterend gesprek of een nieuw hekwerk te mogen plaatsen!