Plantenbakken van cortenstaal plaat bij THO

Bij de Twentse Hekwerken Onderneming bieden wij naast hekwerken en omheiningen ook diverse artikelen aan voor rondom uw woning of bedrijfspand. Eén van deze producten bij THO is onze cortenstaal plantenbakken assortiment. Al onze hekwerken en omheiningen worden op maat gemaakt, dit geldt ook voor deze cortenstaal plantenbakken. De cortenstaal plantenbak wordt vervaardigd uit hoogwaardig cortenstaal plaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid vormt, dit is de roestlaag en doorroesten is hierdoor onmogelijk bij onze cortenstaal plantenbakken. Door deze dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, dit zorgt ervoor dat de oxidatie sterk vertraagd terwijl de corrosie zich wel voortzet.

  • Cortenstaal hekwerk tuin

    Cortenstalen tuindecoratie

  • Cortenstaal tuindecoratie

    Cortenstalen tuindecoratie

  • Cortenstaal plantenbakken tuin

    Cortenstalen plantenbakken

De Twentse Hekwerken Onderneming, jarenlang profijt van uw plantenbak

De bruin/ oranje roestlaag op onze cortenstaal plantenbakken vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens dit roestproces is het mogelijk dat de plantenbak afgeeft, houd hier dan ook rekening mee. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn nog fosfor, koper, silicium, nikkel en chroom toegevoegd wat dit zo uniek maakt. De roestkleur van onze cortenstaal plantenbakken geeft een warme uitstraling in uw tuin en is te plaatsen in zowel moderne als klassieke tuinen. Andere voordelen die de cortenstaal plantenbakken van de Twentse Hekwerken Onderneming met zich meebrengt zijn de vorst- en hittebestendigheid van de plantenbak. Daarnaast is cortenstaal duurzaam, dus u heeft jarenlang plezier van deze prachtige plantenbak en het is gemaakt van hoge kwaliteit wat de cortenstaal ontzettend sterk maakt.

Vraag gratis een offerte aan voor uw cortenstaal plantenbak

Bij de Twentse Hekwerken Onderneming bent u aan het juiste adres voor artikelen rondom huis zoals prachtige cortenstaal plantenbakken. Om de waarde van uw tuin te behouden, kunt u uw tuin aankleden met mooie sierhekwerken voor de oprit of juist een paneelhekwerk op maat gemaakt. Wij bespreken graag met u uw wensen voor het aanschaffen van een cortenstaal plantenbak en bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u nog andere vragen over de cortenstaal bloembak of over één van de andere producten uit ons hekwerken assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven u graag deskundig advies over hekwerken en omheiningen.