Overkappingen voor verschillende doeleinden

Om te beginnen met een overkapping, is het belangrijk dat allereerst bedacht is wat het doel is van de overkapping. Wilt u er lekker onder loungen, fietsen onder kunnen plaatsen of voor andere doeleinden gebruiken? De overkappingen van de Twentse Hekwerken Onderneming zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uiterst stabiele constructie. Overkappingen bij ons zijn leverbaar in diverse afmetingen en in verschillende mogelijke RAL kleuren, tevens zijn al onze overkappingen stevige en duurzame producten. Passend bij uw woning, bedrijfspand of andere toepassing.

  • Zwarte overkapping op wielen

    Mobiele fietsenstalling

  • Zwart hekwerk voor de tuin

    Pergola met dubbelstaaf mat vulling

  • Bordes met trap

    Bordes RVS leuning

Lichte constructies voor openbare ruimte

Naast overkappingen voor o.a. het opbergen van fietsen, leveren wij ook lichte constructies zoals trappen of JOP plaatsen. JOP staat voor Jongeren Ontmoetingsplek, jongeren zijn graag bij elkaar en spreken meestal voor een ontmoeting af op centrale plekken zoals winkelcentra of stations. Het is mogelijk dat omstanders en omwonende dit ervaren als overlast. Met een JOP voorkomt u grotendeels deze ontmoetingen op ongewenste plekken en kan het ook milieu overlast verminderen. Over het algemeen is een JOP veelal overdekt en kan dit worden voorzien van banken en een afvalbak van de Twentse Hekwerken Onderneming.

Gratis een offerte aanvragen voor overkappingen

Een overkapping of een lichte constructie is een toevoeging voor uw woning, bedrijfspand of op een andere locatie buitenaf. Naast deze extra’s omtrent het gewenste terrein, biedt de Twentse Hekwerken Onderneming vele andere hekwerken, geschikt voor zowel bedrijven als particulier. Heeft u behoefte aan advies over ons uitgebreide aanbod van hekwerken op maat? Neem dan gerust contact op met de Twentse Hekwerken Onderneming via de mail info@thobv.nl of bel: 053-4303016! Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van deskundig advies over ons diverse aanbod hekwerken, omheiningen of overkappingen.