Slagbomen en bolders op maat gemaakt

Wanneer u overweegt om een slagboom aan te schaffen, bent u bij de Twentse Hekwerk Onderneming aan het juiste adres. Wij leveren, installeren en automatiseren hoogwaardige slagbomen en bolders voor uw situatie. Op deze manier zorgen wij voor een veilige toegang die het u en uw bezoekers een stuk eenvoudiger maakt. Wij hebben diverse mogelijkheden voor slagbomen en bolders voor optimaal gebruiksgemak. Bij het aanschaffen van een slagboom of bolders komt er altijd maatwerk kijken, om te garanderen dat uw product straks aansluit bij uw wensen komen we daarom eerst bij u langs voor persoonlijk advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u ervan verzekeren dat wij de juiste kennis hebben om u vakkundig en duidelijk te adviseren omtrent slagbomen en bolders.

  • Slagboom met rode reflectoren

    Slagboom parkeerplaats met toegangscontrole systeem

Veilig terrein met een automatische slagboom

De slagbomen van de Twentse Hekwerk Onderneming zijn bedoeld voor het afschermen van parkeerplaatsen van terreinen, zodat u zelf de controle heeft wie er toegang krijgt tot het terrein. De Twentse Hekwerk Onderneming levert slagbomen en bolders in verschillende hoogte- en breedtematen voor de doelmatige afsluiting van parkeerterreinen of voor de bescherming van waardevolle objecten. Slagbomen en bolders volledig aangepast aan uw wensen, gecombineerd met een audio/video intercom kunt u ook op afstand zien wie er voor de slagboom staat. De slagbomen en bolders die wij leveren, worden door ons geplaatst met het nodige vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden passen bij uw situatie, wij zijn telefonisch te bereiken op 053-4303016 of stuur een mail naar info@thobv.nl.

Uw duurzame partner in slagbomen en bolders

Voor mooi, duurzaam en professioneel geplaatste slagboom en bolders is de Twentse Hekwerken Onderneming de uitstekende partner! Wij zorgen voor hoge kwaliteit van slagbomen en bolders die passen bij uw persoonlijke voorkeuren en situatie. Naast onze slagbomen en bolders is het ook mogelijk om diverse hekwerken te bestellen, onze hekwerken worden op maat gemaakt, door onszelf ontworpen en geplaatst op locatie. Hekwerken van hoge kwaliteit voor een gepaste prijs, ons personeel staat voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies van gaasafrastering, paneelhekwerk of sierpoorten.