Schanskorven

In onze categorie ‘specials’ vindt u op maat gemaakte bijzondere constructies. Wij ontwerpen en maken uw constructie op maat, een schanskorf, klimplantrek, rozenboog of een complete paardenstapmolen. Wij noemen deze constructies specials. Producten die we - net zoals onze hekwerken – maken om lang mee te laten gaan. U kunt dus ook zeker hoge kwaliteit verwachten van de producten die wij leveren in deze categorie.

Eén van onze specials is een schanskorf, een schanskorf is een stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Deze korven transformeren uw tuin naar een prachtige sfeervolle buitenruimte om heerlijk te genieten tijdens een warme zomeravond. Schanskorven worden vaak als omheining of erfscheiding gebruikt, maar de mogelijkheden zijn nog breder bij de Twentse Hekwerken Onderneming. De schanskorf kunt u ook gebruiken als bloembak of als tuinhaard, dankzij de stabiele constructie heeft u jarenlang plezier met onze schanskorf.

 • Cortenstaal hekwerk tuin

  Cortenstalen tuindecoratie

 • Cortenstaal tuindecoratie

  Cortenstalen tuindecoratie

 • RVS balustrade hekwerk met bamboe ligger

  RVS balustrade hekwerk met bamboe leuning

 • Poort met bamboe hout vulling

  Enkele draaipoort met bamboe vulling

 • Automatische schuifpoort / schanskorf voor uw tuin

  Vrijdragende schuifpoort met verticale lamellen + schanskorven

 • Tuinafrastering en schuifpoort van kokowol panelen

  Schutting + schuifpoort met kokowol vulling

 • Hekwerk van strekmetaal

  Hekwerk + schuifpoort met strekmetaal vulling

 • Robuuste poort van eikenhout incl. looppoort

  Dubbele draaipoort van eikenhout

 • Balustrade hekwerk RVS net

  Balustrade hekwerk met RVS net vulling

 • Automatische poort hekwerken

  Looppoort met RVS net vulling

 • Automatische poort hekwerken

  Schuifpoort met schanskorven

 • Automatische poort hekwerken

  Dubbele draaipoort met kunststof vulling

Klimplantenrek voor een prachtige klimop in de tuin

Naast een schanskorf behoort een klimplantenrek ook onder onze specials. Wilt u op een bijzondere manier meer natuur in uw tuin halen? Geef uw woning of schuur een landelijke uitstraling door een prachtig klimplant op een klimplantenrek van de Twentse Hekwerken Onderneming te laten groeien. Of het nou gaat om een klein stukje muur of een gehele wand bedekken met een prachtige klimop, bij ons is het mogelijk om een klimplantenrek op maat te laten maken voor diverse soorten planten en bloemen. Op deze manier is het mogelijk om in uw tuin een muur te bedekken, met uw favoriete klimplant. Voor ons klimplantenrek geldt ook dat wij deze op maat ontwerpen, maken en op locatie komen monteren.

Divers aanbod aan hekwerken

Wij bieden niet alleen onze specials aan, maar het is ook mogelijk om een prachtig hekwerk bij ons op maat te laten maken. Indien u op zoek bent naar een mooi, duurzaam en professioneel geplaatst hekwerk is de Twentse Hekwerken Onderneming de uitstekende partner! Wij zorgen voor volledige afwerking bij het plaatsen van een hekwerk, die gemaakt is op basis van uw persoonlijke voorkeuren en situatie. Wij leveren o.a. ook sierhekwerken en sierpoorten die naar wens elektrisch bedienbaar worden gemaakt, of voorzien van audio of video intercomsystemen. Kijk voor meer informatie over extra veiligheid bij poortautomatisering en oegangscontrolesystemen of neem contact met ons op! Telefonisch zijn wij te bereiken op 053-4303016 of u kunt ons bezoeken op onze locatie ter grootte van 5000m2 in Enschede.