Sportveldhekwerk, ballenvangers en sportveldpoorten

Voor de veiligheid nabij sportvelden, zijn sportveldhekwerken of afrastering van de Twentse Hekwerken Onderneming een goede keuze. Sportveldhekwerken of sportveldpoorten bieden veiligheid maar ook gemak voor zowel spelers, het publiek en omwonenden. Voor elke situatie biedt THO B.V. een goede oplossing, onze hekwerken en poorten worden op maat gemaakt van duurzaam materiaal. Passend bij het geplaatste hekwerk, sterke stalen (dubbele) draaipoorten om het desbetreffende veld toegankelijk te maken voor onderhoud. Speciaal voor sport- en speelvelden maken wij een sportveldhekwerk op maat. Met onze hekwerken voor sportvelden en ballenvangers van de Twentse Hekwerken Onderneming blijft de bal op het veld!

Dubbele draaipoort:

Om de sportvelden te kunnen onderhouden is een dubbele draaipoort in het hekwerk nodig van minimaal 300 cm. breed en 110 cm. hoog, volgens ons type 300.

 • Omheining sportveld

  Type 1850 leunbuis voor sportvelden

 • Pannakooi voetbal

  Ballenvanger met dubbelstaaf mat vulling

 • Lage voetbal panna kooi

  Pannakooi

 • Ballenvanger voor sportvelden

  Ballenvanger met harmonicagaas vulling

 • Ballenvanger hekwerken

  Ballenvanger met net vulling

 • Ballenvanger langs voetbalveld

  Ballenvanger combinatie van dubbelstaaf matten en net vulling

 • Ballenvanger hekwerken

  Ballenvanger combinatie van dubbelstaaf matten en net vulling

 • Ballenvanger speelveldje

  Ballenvanger met dubbelstaaf mat vulling

Ijzersterke afrastering voor sportvelden door hoge kwaliteit

Deze gebruiksvriendelijke sportveldpoorten van de Twentse Hekwerken Onderneming kunnen in geopende stand worden vastgezet. Voorzien van nastelbare scharnieren en cilinderslot. Sportvelden voor bijvoorbeeld voetbal of hockey worden steeds vaker voorzien van kunstgras. Om deze velden wordt vervolgens een paneelafrastering geplaatst volgens ons type: 1600, met een bovenligger van Ø 42 mm als leunbuis aan de bovenzijde. Hiermee wordt de totaalhoogte van de paneelafrastering van de Twentse Hekwerken Onderneming rondom sportvelden circa 110 cm. De ballenvangers van THO B.V. zorgen ervoor dat zoveel mogelijk ballen in het veld blijven en een ballenvanger kan achter de goals worden geplaatst, deze hebben een standaard hoogte van 400 cm. Onze vakmensen adviseren u graag met welke opties het beste passen bij uw situatie De prijs van uw sportveldhekwerk of ballenvanger hangt af van uw uitvoering, afmeting en type poort. Tevens zijn al onze sportveldhekwerken en sportveldpoorten te coaten in elke gewenste RAL-kleur.

Uw duurzame partner, ook langs de sportvelden

Voor mooi, duurzaam en professioneel geplaatst sportveldhekwerk of sportveldpoort is de Twentse Hekwerken Onderneming de uitstekende partner! Wij zorgen voor sterke afrastering langs sportvelden die past bij uw persoonlijke voorkeuren en situatie. Tevens zijn wij VCA gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse hekwerken Industrie en als één van de eerste hekwerkbedrijven het hekmerk certificaat mogen ontvangen. Dit is een keurmerk dat garandeert dat ons hekwerk veilig en van uitstekende kwaliteit is, maar ook dat wij als organisatie aan strenge Europese eisen voldoen. Wij staan voor u klaar om u van dienst te zijn voor een oriënterend gesprek of een nieuw sportveldhekwerk te mogen plaatsen!