Duurzaam straatmeubilair voor openbare ruimtes

Straatmeubilair wordt vaak niet opgemerkt, desondanks speelt het een belangrijke rol in het straatbeeld. Het maakt een openbare ruimte mooier en straatmeubilair zorgt voor extra veiligheid. Straatmeubilair en afvalbakken hebben veel te verduren, het wordt intensief gebruikt, moet bestendig zijn voor verschillende weersomstandigheden en heeft regelmatig te maken met vandalisme. Een robuust ontwerp en sterk roestvrij materiaal is noodzakelijk voor duurzaam straatmeubilair. Daarom maakt de Twentse Hekwerken Onderneming ijzersterk straatmeubilair zoals bankjes, afvalbakken, boombeschermers, voetbal- en pannakooien en natuurlijk solide hekwerken en poorten voor de inrichting van openbare ruimtes. Door te kiezen voor hoogwaardig en duurzaam straatmeubilair van de Twentse Hekwerken Onderneming, dat aansluit bij de eisen van de omgeving voorkomt u vandalisme.

  • Speeltoestel kinderen outdoor

    Bank van gewalste buis

Gerecycled straatmeubilair voor een beter milieu

Samen met u werken wij graag mee aan de verbetering van het straatbeeld in uw stad, gemeente of bedrijventerrein. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er wordt geanticipeerd op de steeds toenemende vraag naar circulaire oplossingen. Maak gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van hekwerken en duurzaam straatmeubilair. In samenwerking met u, ontwikkelen wij de meest optimale oplossing voor uw specifieke situatie. Straat- of stadsmeubilair wordt steeds vaker gemaakt van duurzaam materiaal, dit is een goede ontwikkeling en een nieuwe bijdrage aan ons milieu. Ons straatmeubilair is niet alleen duurzaam maar ook nog eens onderhoudsvrij.

Straatmeubilair kopen

Voor straatmeubilair bent u bij de Twentse Hekwerken Onderneming aan het juiste adres, wij bieden een groot assortiment aan op het gebied van straatmeubilair en hekwerken. Ons straatmeubilair is beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren en alle hekwerken kunnen op maat gemaakt worden, te coaten in diverse RAL-kleuren. Graag zijn wij u van dienst om op basis van uw wensen en behoefte een straatmeubilair of hekwerk te mogen maken en te monteren bij u op locatie. Hebt u vragen of wilt u alvast advies inwinnen dan kunt u ons telefonisch bereiken op 053-4303016 en staan wij u te woord!