Toegangscontrolesysteem voor bedrijven en particulier gebruik

Bij de Twentse Hekwerken Onderneming monteren wij naast diverse hekwerken en omheiningen ook automatische poorten, elektrische poorten en toegangscontrolesystemen. Met een professioneel systeem hoeft u niet meer uit de auto te stappen om de elektrische poort te openen, daarbij beslist u wie u toegang geeft om op uw terrein te komen. Met ons toegangscontrolesystem opent u eenvoudig de automatische poorten van de Twentse Hekwerken Onderneming. Door één druk op de knop rijdt u gemakkelijk verder zonder dat u hoeft uit te stappen. Alle draai- en schuifpoorten kunnen we elektrisch bedienbaar maken.

Daarnaast kunt met een audio/video intercom bezoekers laten melden aan de elektrische schuifpoort, zonder dat u deze handmatig hoeft te openen. U ziet of hoort wie er voor het elektrische hekwerk staat en u beslist of u ze binnenlaat. Een elektrische schuifpoort is een zeer veilige en gemakkelijke oplossing voor lange opritten en om ongewenst bezoek buiten uw erf te houden. Voor bedrijven en instellingen zijn automatische poorten en toegangscontrolesystemen ook een slimme oplossing. Bezoekers, medewerkers en toeleveranciers komen met een toegangscontrolesysteem gecontroleerd en veilig het terrein op.

  • Automatische poort hekwerken
  • Automatische poort hekwerken
  • Automatische poort hekwerken
  • Automatische poort hekwerken
  • Automatische poort hekwerken
  • Automatische poort hekwerken
  • Automatische poort hekwerken

Elektrische poort geïnstalleerd door onze hekwerk specialisten

Zelf zijn wij een gecertificeerd bedrijf omtrent hekwerken, poorten en veiligheid, wij bieden graag diensten aan om uw tuin of bedrijfspand te voorzien van een prachtige omheining. Onze specialisten hebben allen vakkennis dat zorgt voor kwalitatief hoogwaardige elektrische poorten, die op maat gemaakt worden om te voldoen aan uw wensen. Hierdoor krijgt u een unieke elektrische schuifpoort of omheining, gemaakt door de Twentse Hekwerken Onderneming. Al ruim 50 jaar is THO werkzaam met één bedrijfspand in het mooie Overijssel, die jarenlange ervaring en vakkennis heeft ervoor gezorgd dat wij aan de normen van de keurmerken voldoen. Die gesteld zijn door brancheorganisaties zoals de Nederlandse Hekwerkenindustrie. Met een automatisch hekwerk van de Twentse Hekwerken Onderneming bent u verzekerd van een kwalitatief elektrisch hekwerk door onze vakkennis en hier heeft u jarenlang profijt van!

Professionele samenwerking voor de Twentse Hekwerken Onderneming

Met een elektrische poort bent u verzekerd van een goede beveiliging van uw terrein. Alleen is het ook essentieel dat de elektrische schuifpoort zelf goed beveiligd is zodat personen en dieren niet gewond kunnen raken wanneer de poort wordt geopend of gesloten. Een elektrische draaipoort van de Twente Hekwerken Onderneming is goed uitgerust met beveiligingen die dit voorkomen.

Hebt u interesse in meer informatie omtrent hekwerk automatisering, toegangstechnieken of elektrische poort dan kunt u contact opnemen met ons. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053-4303016 of u kunt ons bezoeken op onze locatie ter grootte van 5000m2 in Enschede. Hier kunnen we een op maat gemaakte sierpoort voor u ontwerpen en monteren op uw gewenste locatie. Wij staan u graag te woord en voorzien u van advies!