Sierhekwerken op maat gemaakt

Sierpoorten en hekwerken kennen een eeuwenoude traditie van vakmanschap, zo ook bij de Twentse Hekwerken Onderneming. Deze traditie houden wij dan ook graag in stand met smeed- en gietwerk van vroeger in combinatie met productiemethoden van nu. Sierhekwerken kunt u op maat laten maken door onze specialisten die zorgen dat dit hekwerk voldoet aan uw wensen en behoeften. Een sierhekwerk maakt uw tuin af en is daarnaast een sfeervolle omheining voor uw tuin. Sierhekwerken van THO zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een langdurige garantie. Al 3 generaties lang verzorgen wij voor bedrijven en particulieren diverse soorten hekwerken. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij de Twentse Hekwerken Onderneming om al jarenlang uitstekende service te bieden.

 • Sierhekwerk in uw tuin

  Type Monaco

 • Sierpoorten voor uw oprit

  Dubbele sier draaipoort, ondergronds aangedreven

 • Sierpoort horizontale balken zwart

  Dubbele draaipoort met horizontale liggers ondergronds aangedreven

 • Sierpoort voor uw oprit

  Dubbele sier draaipoort model: Monaco/Klok

 • Sierpoort met gouden details

  Dubbele antieke sier draaipoort

 • Strakke zwarte sierpoort

  Sierhekwerk met bijbehorende schuifpoort op rail

 • Sierpoort zwart

  Dubbele draaipoort ondergronds aangedreven

 • Sierpoort Twentse Hekwerken Onderneming

  Sierhekwerk van Hespen profiel

 • Sierpoort zwart strak met deur

  Dubbele draaipoort verticale lamellen

 • Zwarte sierpoort met spijlen

  Sierschuifpoort elektrisch bediend

 • Sierpoort zwarte spijlen

  Dubbele draaipoort Hespen profiel ondergronds aangedreven

 • Sierpoort zwart robuust

  Dubbele draaipoort met massief eiken kollommen ondergronds aangedreven

Jarenlang een sierhekwerk door Twents vakmanschap

Bij de Twentse Hekwerken Onderneming leveren wij hekwerken van uitstekende kwaliteit met een passende prijs-kwaliteitsverhouding. Elke sierpoort is een aanvulling op uw woning of bedrijfspand en zal jarenlang zonder problemen functioneren. THO kiest altijd voor een duurzame oplossing en biedt daarom hoge kwaliteit van hekwerken dat jarenlang mee zal gaan. Sierhekwerken worden na een goed overleg met u, op maat gemaakt zoals u voor ogen heeft om een sierhekwerk als omheining in uw tuin te hebben. Dit heeft als voordeel dat wij alles op maat maken en niet met losse elementen werken, maar met elementen die over de totale lengte of breedte van een hekwerk worden gemonteerd. Dit maakt het namelijk ook mogelijk om elk sierhekwerk exact naar uw wensen én de situatie aan te passen.

Gratis een offerte aanvragen voor prachtige sierpoorten

Een sierhekwerk moet passen bij een mooi ingerichte tuin, hier draagt de Twentse Hekwerken Onderneming zorg voor. Onze sierpoorten zijn een aanvulling voor uw tuin, terras of bedrijfspand. Elk hekwerk van de Twentse Hekwerken Onderneming maken wij op maat en deze plaatsen wij precies zoals u het voor ogen heeft. Hekwerken van klassiek tot modern, hoog of laag, ieder hekwerk zullen wij het maximale uithalen om uw wens te vervullen. Wij leveren sierdraaipoorten en sierschuifpoorten die naar wens elektrisch bedienbaar worden gemaakt, of voorzien van audio of video intercomsystemen. Kijk voor meer informatie over extra veiligheid bij poortautomatisering en toegangscontrolesystemen of neem contact met ons op! Telefonisch zijn wij te bereiken op 053-4303016 of u kunt ons bezoeken op onze locatie ter grootte van 5000m2 in Enschede om samen te sparren over ideeën.