Sierpoorten van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar mooie sierpoorten voor een sfeervolle omheining van uw tuin? Dan bent u bij Twentse Hekwerken Onderneming aan het juiste adres. Wij maken de sierpoorten en sierhekwerken op maat, zodat het voldoet aan al uw wensen en behoeften. Onze sierpoorten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen en zijn daarom erg sterk en degelijk. Daarnaast hebben onze sierpoorten een langdurige garantie. Twentse Hekwerken Onderneming biedt al jarenlang uitstekende service. U bent verzekerd van professionele sierpoorten van top kwaliteit bij THO!

 • Sierhekwerk in uw tuin

  Type Monaco

 • Sierpoorten voor uw oprit

  Dubbele sier draaipoort, ondergronds aangedreven

 • Sierpoort horizontale balken zwart

  Dubbele draaipoort met horizontale liggers ondergronds aangedreven

 • Sierpoort voor uw oprit

  Dubbele sier draaipoort model: Monaco/Klok

 • Sierpoort met gouden details

  Dubbele antieke sier draaipoort

 • Strakke zwarte sierpoort

  Sierhekwerk met bijbehorende schuifpoort op rail

 • Sierpoort zwart

  Dubbele draaipoort ondergronds aangedreven

 • Sierpoort Twentse Hekwerken Onderneming

  Sierhekwerk van Hespen profiel

 • Sierpoort zwart strak met deur

  Dubbele draaipoort verticale lamellen

 • Zwarte sierpoort met spijlen

  Sierschuifpoort elektrisch bediend

 • Sierpoort zwarte spijlen

  Dubbele draaipoort Hespen profiel ondergronds aangedreven

 • Sierpoort zwart robuust

  Dubbele draaipoort met massief eiken kollommen ondergronds aangedreven

Sierpoorten speciaal op maat gemaakt

Een sierpoort is een mooie aanvulling op uw woning of bedrijfspand. Deze poorten zullen jarenlang zonder moeilijkheden functioneren. Onze sierpoorten worden na goed overleg met u, op maat gemaakt zoals u het voor ogen heeft. Al drie generaties lang verzorgen wij voor bedrijven en particulieren diverse soorten hekwerken. Onze specialisten maken alles op maat en werken niet met losse onderdelen. Dit maakt het mogelijk om elke sierpoort exact naar uw wensen én situatie aan te passen.

Wij leveren wij sierdraaipoorten en sierschuifpoorten die naar wens elektrisch bedienbaar worden gemaakt. Ze kunnen ook worden voorzien van audio of video intercomsystemen. Met een professioneel systeem hoeft u niet uit de auto te stappen om de elektrische sierpoort open te doen, daarbij beslist u zelf wie u toegang geeft op uw terrein. Met de toegangscontrolesysteem opent u eenvoudig een elektrische sierpoort. Naast sierpoorten beschikken wij ook over bijpassende sierhekwerken. Alle hekwerken en poorten worden volledig aangepast aan uw wensen en behoeften. Wij ontwerpen en leveren gaasafrastering, paneelhekwerk en spijlenhekwerk op maat.

De mooiste sierpoorten te koop | Twentse Hekwerken Onderneming

Onze sierpoorten zijn een mooie aanvulling op uw tuin, terras of bedrijfspand. Poorten van klassiek tot modern, hoog of laag, iedere sierpoort zullen wij het maximale uithalen om uw wens te vervullen. Kies bijvoorbeeld voor een sierpoort ijzer of sierpoort staal van Twentse Hekwerken Onderneming. Ons HEKMERK-certificaat bevestigd dat wij beschikken over specialistische vakkennis, hoogwaardige kwaliteit en professionele dienstverlening rondom de aanschaf van hekwerk en poorten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, neem contact op of kom gerust een keer langs op onze locatie in Enschede. Onze specialisten staan voor u klaar! Telefonisch zijn wij te bereiken op: 053-4303016 of mail via: info@thobv.nl.