Tuinpoorten van hoogwaardige kwaliteit

Beschikt u over een mooie tuin en wilt u deze graag zo mooi mogelijk houden? Dan is een tuinpoort van Twentse Hekwerken Onderneming misschien wel iets voor u! Een tuinpoort kan namelijk als bescherming dienen tegen dieren of indringers, waardoor uw tuin niet ongewenst aangetast zal kunnen worden en hierdoor mooi kan blijven. Een bijkomend voordeel van het hebben van een tuinpoort, is het feit dat een tuinpoort een toevoeging kan zijn aan de uitstraling van uw tuin.

Om er zeker van te zijn dat er een tuinpoort voor u tussen zit, heeft Twentse Hekwerken Onderneming een divers assortiment tuinpoorten van hoge kwaliteit samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor een tuinpoort metaal of tuinpoort hout. Het is mogelijk om de tuinpoort op maat te laten maken. Dit zorgt ervoor dat de tuinpoort perfect zal staan in uw tuin. Neem gerust een kijkje tussen onze modellen tuinpoorten en vind de tuinpoort die bij uw woning en tuin past! Naast tuinpoorten beschikken wij ook over bijpassende tuinhekken. Bekijk ons assortiment!

 • Zwart hekwerk als omheining

  Type 320 (met paneelafrastering type 1600)

 • Zwart hekwerken met 2 deuren in de tuin

  Type 320 (met paneelafrastering type 1600)

 • Zwarte poort met deur in de tuin

  Type 320

 • Houten tuindeur verticale planken

  Type 320 bekleed met hout

 • Zwart tuinhek met houten deur

  Type 320 bekleed met hout

Gratis offerte aanvragen voor tuinpoorten

Een tuinpoort moet functioneel en mooi zijn, zodat deze perfect past bij uw tuin en woning. Hier kan Twentse Hekwerken Onderneming voor zorgen, aangezien wij de tuinpoortop maat maken. Bij interesse wordt er een voorstel speciaal voor u gemaakt, op basis van uw persoonlijke voorkeur en behoeften. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gratis een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen. U kunt uw vragen of opmerkingen mailen naar info@thobv.nl of bellen naar 053-4303016. Wij staan u graag te woord!