Onze werkwijze

Onze hekwerken, omheiningen en overige producten worden gemaakt door vakmensen, in een moderne fabriek en met het beste materiaal. Voordat we aan de slag gaan met uw hekwerk, poort of andere constructie, luisteren we naar uw wensen en eisen en leggen we vast wat u van ons kunt verwachten. Op deze manier wordt er al 3 generaties lang bij ons bijzondere hekwerken ontworpen voor hoge kwaliteit, voor de juiste prijs. De Twentse Hekwerken Onderneming bevindt zich in Enschede waar wij een werkplaats van 5000m2 ter beschikking hebben om opdrachten uit te voeren voor particulieren tot gemeenten en bedrijven.

1: Productie

Al onze hekwerken worden "uit eigen productie" geleverd en gemonteerd.
Dit gebeurt door constructiebankwerkers met jarenlange ervaring binnen ons bedrijf.
In combinatie met moderne gereedschappen en machines zorgen zij voor het tot stand komen van elke kwaliteitsproduct, waar u jarenlang van kunt genieten.

2: Oppervlakte behandeling

Na productie worden alle staalproducten volbad verzinkt om roesten tegen te gaan. Dit gebeurt volgens de norm: NEN-EN ISO 1461. Na het verzinken kan het staalproduct desgewenst gepoedercoat worden in een nader te bepalen RAL-kleur. Dit gebeurt volgens de VISEM-richtlijnen.

3: Montage

Wanneer het hekwerk verzinkt en/of gepoedercoat is wordt het gemonteerd. Dit gebeurt door hekwerken-monteurs die hiervoor intern opgeleid zijn.

Professionele de Twentse Hekwerken Onderneming

Hebt u interesse in meer informatie omtrent hekwerken, omheiningen of andere constructies rondom uw terrein, dan kunt u contact opnemen met de Twentse Hekwerken Onderneming. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053-4303016 of u kunt een afspraak met ons maken om ter plaatse de situatie te bekijken of om zelf langs te komen t.b.v. een  vrijblijvende offerte. Hier kunnen we een op maat gemaakte sierpoort voor u ontwerpen en monteren op uw gewenste locatie.